Connect with us

Hirdetés

technokrata

16 GB-os új memóriakártya a Kingstontól

Kütyük

16 GB-os új memóriakártya a Kingstontól

A Kingston bejelentette legújabb SDHC memóriakártyáját.

A vállalat által most bemutatott SDHC kártya 16 GB-os adattároló kapacitással rendelkezik, működési sebessége alapján pedig Class 4 besorolást kapott. A Kingston közlése szerint egy ilyen 16 GB-os memóriakártyán akár 7.500 darab, 6 megapixeles digitális fényképezőgéppel készített fotó, vagy maximum négyórányi, 6 Mbit/s-os bitrátájú HD videóanyag tárolható el.

A Kingston 16 GB-os kapacitású és 4 MB/s-os adatátviteli sebességre képes új SDHC terméke az eddig 4 és 8 GB-os változatokban, illetve Class 2, Class 4 és Class 6 verziókban kapható SDHC kártyák fölé kerül a cég termékskálájában. Az újdonság kezdőára várhatóan 40-45 ezer forint körül fog alakulni.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Panasonic január elején jelentette be csúcskategóriás SDHC termékét, még pedig egy 32 GB-os kapacitású és Class 6 sebesség besorolású memóriakártyát. Az akkor még csak prototípusként bemutatott, 20 MB/s-os sebességű kártyát a legfrissebb hírek szerint áprilisban dobja piacra a gyártó, még pedig mintegy 125 ezer forintos áron. MicroSDHC fronton egyébként jelenleg a 12 GB jelenti a kapacitásbeli plafont, de várhatóan hamarosan megérkeznek majd az első 16 GB-os parányi memóriakártyák is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés