Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre már kapható a hihetetlen tudású HTC okosság

Kütyük

Végre már kapható a hihetetlen tudású HTC okosság

Elérkezett az idő – piacon a legnagyobb HTC készülék.

A HTC Shiftről először 2007 elején és azután többször is hallhattunk különböző pletykákat, majd pedig a gyártó októberben tartotta meg az újdonság hivatalos bejelentését. Az 1.199 eurós, vagyis mintegy 315 ezer forintos árú masinának az eredeti tervek szerint még 2007-ben meg kellett volna jelennie a kereskedelmi forgalomban, erre azonban végülis nem került sor. A Mobil Világ Kongresszuson a gyártó két új készülék (P3460, X7510) mellett most végre azt is bejelentette, hogy a HTC Shift megjelent a piacon. A Shift első körben Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban vásárolható meg.

A HTC Shift tulajdonképpen nem más, mint egy UMPC, vagyis Ultra Mobile PC besorolású termék, mely egyetlen készülékben egyesíti a mobiltelefonos és notebookos szolgáltatások előnyeit. A régóta rebesgetett készülék kapcsán a legfrissebb információ, hogy a beépített 1,8 colos merevlemez a korábbi híradásokkal ellentétben nem 30, hanem 40 GB-os kapacitással bír. Az opciós listán továbbá egy 60 GB-os winchester is szerepel!

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC Shift szinte az összes, manapság használatos vezeték nélküli adatátviteli technológiát ismeri. A GPRS, EDGE és UMTS szinte már magától értetődik, de ezenkívül a villámgyors HSDPA (3,6 Mbit/s), valamint a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve a Bluetooth 2.0 sem hiányzik belőle. A belső memória 1 GB-os kapacitású.

A körülbelül két DVD toknyi (209x129x25 milliméter) mérettel rendelkező, 800 gramm tömegű HTC Shiftben egy 7 colos képátlójú widescreen TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 800×480 pixeles felbontású és természetesen érintésérzékeny. Az energiaellátásról egy 2.700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A Windows Vista (opcionálisan Windows XP) operációs rendszerű okosság természetesen teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott, tömege pedig 800 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés