Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: fókuszban az olcsó külföldi netezés

Kütyük

Vodafone: fókuszban az olcsó külföldi netezés

A Vodafone elébe ment Reding kívánságainak.

A Vodafone támogatja Viviane Reding, infotársadalmi EU-biztos törekvését, miszerint az adatroaming költségeket csökkenteni kell. ˝Ennek bizonyítékaként a Vodafone csoport már tavaly nyáron elindította az adatroaming napijegyet Nyugat-Európában. A kezdeményezéshez az új EU tagállamok közül a magyar Vodafone csatlakozott elsőként, 2007 őszén˝ – hangsúlyozta Nagy Bálint kommunikációs igazgató.

˝Elkötelezettségünket bizonyítja a Vodafone Connect Roaming szolgáltatás, mellyel 24 órán belül, bruttó 3.000 forintos díjért 50 MB forgalmat bonyolíthat az ügyfél. Ez az ajánlat Magyarországon már 2007. novembere óta bárki számára elérhető és azóta több ezren használják is˝ – tette hozzá Nagy Bálint, aki elmondta, hogy az árban foglalt adatmennyiség maximális kihasználásával 1 MB ára mindössze 60 forint.

A Vodafone Connect Roaming egyébként jó eséllyel indult az idei Mobil Világ Kongresszus ˝Best Roaming Product or Service˝, vagyis legjobb roaming terméknek, vagy szolgáltatásnak járó díjáért, ám végülis nem ez, hanem a Syniverse Technologies-féle Syniverse Datanet nyerte el a rangos elismerést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés