Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung P960: elegáns csúszkamobil – TV-vevővel

Kütyük

Samsung P960: elegáns csúszkamobil – TV-vevővel

A Samsung – jó szokásához híven – igazi újdonság áradatot zúdított a Mobil Világ Kongresszus látogatóira.

A dél-koreai gyártó öt kategóriában jelentett be vadonatúj mobil készülékeket: a most taglalandó Samsung SGH-P960 az úgynevezett Infotainment kategória egyik vezéralakja. A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású készülék csukott állapotban 102 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, vagyis nem tartozik a legvékonyabb sliderphone-ok közé.

Első pillantásra feltűnik, hogy a Samsung P960-ba bizony egy az átlagnál némileg nagyobb méretű kijelző került. A TFT technológiájú panel egész konkrétan 2,6 colos képátlóval rendelkezik, vagyis pontosan akkora, mint a Nokia N95 kijelzője. A nagy display méretre az LCD alatti egyik gomb ad választ: a TV ikonos dedikált gombbal nemes egyszerűséggel a beépített TV-vevő kelthető életre, melynek segítségével DVB-H szabványú digitális adások foghatók. Mint ismeretes, hazánkban jelenleg a T-Mobile és a Vodafone folytat DVB-H teszteket az Antenna Hungáriával, és várhatóan valamikor az év második felében indul majd be a kereskedelmi szolgáltatás.

A digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) CMOS szenzor lakozik, ezenkívül pedig szólnunk kell még a TV-kimenetről, az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőségről, illetve a GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA és Bluetooth 2.0 kompatibilitásról. Az Onyx Black fantázianevű színben készülő Samsung SGH-P960 ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés