Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vízilabda őrület a Vodafone-nál

Kütyük

Vízilabda őrület a Vodafone-nál

A Magyar Vízilabda Szövetség hírei, képek és videók a Vodafone-tól, illetve Kásás Tamás oldal életrajzzal, letölthető exkluzív háttérképekkel és videókkal.

Újabb speciális tartalommal bővül a Vodafone live! kínálata. A mai naptól a vízilabda szerelmesei érdekes híreket, képeket, videókat találhatnak a Vodafone live! vízilabda oldalán, sőt, emellett Kásás Tamás önállóan is megjelenik exkluzív, csak a Vodafone live!-on elérhető anyagokkal.

˝A Vodafone szponzorációs stratégiájában kiemelten figyel arra, hogy a hazai értékeket támogassa, erősítse. Legyen szó kultúráról, sportról, vagy a közélet valamely szegmenséről, vállalatunk számára fontos, hogy a társadalom számára valóban értéket képviseljenek. Ezért döntött úgy a Vodafone, hogy az idei évtől kiemelten támogatja a Magyar Vízilabda Szövetséget, illetve Kásás Tamást˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝A magyar vízilabda nemzetközileg is elismert, pólósaink nevére világszerte felkapják a fejüket a sportág kedvelői. Erre büszkének kell lennünk és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy továbbra is dicsőséget hozhassanak hazánk számára a nemzetközi versenyeken˝.

A Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött együttműködés eredményeként a mai nappal speciális vízilabda oldal indul a Vodafone live!-on. Az oldalon a Magyar Vízilabda Szövetség hírei olvashatók a sportággal és azon belül is a férfi vízilabda válogatottal kapcsolatban. A folyamatosan frissülő hírek mellett képek, illetve a későbbiekben videók is megtekinthetők lesznek a magyar vízilabdázókkal kapcsolatban. A jelentős világversenyek, kiemelten a 29. nyári olimpiai játékok idején pedig a Vodafone live! különösképpen nagy figyelmet fordít majd pólósainkra.

A magyar vízilabda egyik kiemelkedő személyisége Kásás Tamás, akit a Vodafone külön is támogat. Ennek köszönhetően Kásás Tamás önállóan is megjelenik a Vodafone live!-on. A folyamatosan frissülő oldalon nem csak az életrajza és vele kapcsolatos cikkek lesznek megtekinthetők, de exkluzív, csak a Vodafone live!-n elérhető háttérképek és videók is.

A vízilabda és Kásás Tamás oldal a mai naptól az alábbi címen érhető el: Vodafone live! / Sport / Vizilabda.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés