Connect with us

technokrata

Limitált csúszkamobil a Samsungtól

Kütyük

Limitált csúszkamobil a Samsungtól

Samsung J600 – ezúttal egy kicsit feldíszítve.

A Samsung által tavaly tavasszal bejelentett és valamikor a nyár folyamán piacra dobott J600-as készüléknek megjelent egy limitált darabszámban készülő új változata. A Samsung J600 Rip Curl nevezetű újdonság felületét egyedi díszítőmotívumok borítják. Legutóbb egyébként a Sony Ericsson Z530i-ből készült hasonló, Rip Curl variáns.

A Samsung SGH-J600 egy divatos kialakítással rendelkező, szétcsúsztatható készülék, mely alaphelyzetben 97 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15 milliméter vastag. A 92 gramm tömegű telefonban egy 128×160 pixeles felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni 1,8 colos képátlón.

A felcsúsztatható fedlap hátsó részében, tehát védett helyen található, CMOS szenzoros digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontásban fotózhatunk. Az elkészült képek a belső memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-J600-ból hiányzik a 3G, de a GPRS-ről és az EDGE-ről szerencsére nem kell lemondanunk. A telefon kapcsán említést érdemel továbbá a Bluetooth kontroller, az USB interfész, a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC) alkalmazás, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a diktafon funkció, illetve a 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle