Connect with us

technokrata

A legújabb karcsú designmobil

Kütyük

A legújabb karcsú designmobil

A Philips ezúttal egy alsó-középkategóriás mobiltelefonnal rukkolt elő.

A Philips Xenium 9@9q típusjelzésű készüléket mindeddig ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően mi már most megismerkedhetünk ezzel a valamikor a közeljövőben bemutatkozó újdonsággal.

A clamshell, vagyis széthajtható kialakítással rendelkező újdonság pontos méret- és tömegadatai egyelőre ismeretlenek, az viszont jól látható az FCC fényképein, hogy ezúttal egy lekerekített formavilágú, enyhén kilapított készülékhez van szerencsénk.

A Philips Xenium 9@9q-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot – a wireless adatátviteli technológiák közül ezúttal sajnos csak az öregecske és lassú GPRS támogatott. Az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modullal készített fotók és videók (MPEG4, 15 fps) a belső memórián kívül akár microSD memóriakártyákon is eltárolhatóak: a telefon maximum 2 GB-os kártyákat képes kezelni.

A 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral (750 órás készenlét) szerelt Philips Xenium 9@9q belül elhelyezett TFT kijelzője egyelőre ismeretlen felbontású, az viszont már biztos, hogy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle