Connect with us

technokrata

Új világmobil a Sony Ericssontól

Kütyük

Új világmobil a Sony Ericssontól

Global Connect – Global Design.

Amikor a Sony Ericsson belefogott a W62S típusjelzésű készülék kifejlesztésébe, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy olyan, elsősorban a japán piacra szánt telefont készítsen, mely GSM modulja révén gyakorlatilag a világ összes országában használható, designja pedig ugyancsak globálisan el tudja nyerni a vásárlók tetszését.

A végeredmény egy olyan, szétnyitható kialakítású mobiltelefon lett, mely csukott állapotban 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 16,9 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 119 grammot nyom.

A belső kijelző egy igen csak szemre való darab, hiszen a 2,7 colos képátlójú, TFT technológiájú panel 432×240 képpont (WQVGA) büszke birtokosa. Az integrált kamera nem különösebben érdekes darab: a CMOS szenzoros fényképezőgép segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontásban fotózhatunk. A belső memória 60 MB-os kapacitással bír, és microSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető. A Sony Ericsson W62S három változatban készül: Silver-Leather, Black-Rose és White-Lime.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle