Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új világmobil a Sony Ericssontól

Kütyük

Új világmobil a Sony Ericssontól

Global Connect – Global Design.

Amikor a Sony Ericsson belefogott a W62S típusjelzésű készülék kifejlesztésébe, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy olyan, elsősorban a japán piacra szánt telefont készítsen, mely GSM modulja révén gyakorlatilag a világ összes országában használható, designja pedig ugyancsak globálisan el tudja nyerni a vásárlók tetszését.

A végeredmény egy olyan, szétnyitható kialakítású mobiltelefon lett, mely csukott állapotban 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 16,9 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 119 grammot nyom.

A belső kijelző egy igen csak szemre való darab, hiszen a 2,7 colos képátlójú, TFT technológiájú panel 432×240 képpont (WQVGA) büszke birtokosa. Az integrált kamera nem különösebben érdekes darab: a CMOS szenzoros fényképezőgép segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontásban fotózhatunk. A belső memória 60 MB-os kapacitással bír, és microSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető. A Sony Ericsson W62S három változatban készül: Silver-Leather, Black-Rose és White-Lime.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés