Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most csak 3 ezer forint az év mobiltelefonja

Kütyük

Most csak 3 ezer forint az év mobiltelefonja

Lássuk, hogy ilyen minimális összegért pre-paid csomagban pontosan milyen telefon lehet a miénk!

A hazai T-Mobile-nál Domino csomagban jelenleg 5.970 forintba kerül a Motorola F3, amennyiben viszont a szolgáltató webshopjában ejtjük meg a vásárlást, akkor akár már 2.990 forint ellenében hazavihető a telefon. A készülék 24 hónapos előfizetés vásárlása esetén alig 990 forintba kerül. A hivatalos magyarországi forgalmazónál most 9.900 forint a Motorola F3 listaára, mely egyébként fekete, kék és piros változatokban kapható.

Mint ismeretes, a GSM Association tavaly februári szavazásán a Motorola F3 nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. A telefon a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is megjelent készülékben. A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés