Connect with us

technokrata

GPS-es, optikai zoomos új csúcs Sony Ericsson

Kütyük

GPS-es, optikai zoomos új csúcs Sony Ericsson

A mai napon bemutatkozott a japán-svéd gyártó legfrissebb high-end készüléke.

A Sony Ericsson W61S névre keresztelt multimédiás csúcskészülék divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon: a 149 gramm tömegű újdonság csukott állapotban 114 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 22 milliméter vastag.

A fedlap nagy részét az óriási méretűre sikeredett kijelző uralja. A Sony Bravia típusú televíziós készülékekből eredeztethető Reality MAX technológiára építkező display meglehetősen impresszív specifikációkkal bír, lévén, hogy Wide VGA, vagyis 800×480 pixeles felbontású.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem. Az elhúzható lencsevédő mögött egy 5,11 megapixeles felbontású CMOS szenzor teljesít szolgálatot, melynek kapcsán említést érdemel például a képstabilizátor funkció, a háromszoros nagyításra képes optikai zoom, a 3 centiméteres közelpontú makró mód, illetve a mosoly detektálás. Ez utóbbi lényege, hogy a kamera automatikusan akkor készíti el a képet, ha a felvételen mindenki mosolyog. Az ISO1600-as fényérzékenység már csak a hab tortán, no persze azért kíváncsi vagyok, hogy ISO1600-on mennyire zajosodnak a képek.

A fekete, fehér és pink változatokban készülő, bővíthető memóriás Sony Ericsson W61S-ben van továbbá integrált GPS-vevő, Bluetooth 2.0 kontroller és MP3/AAC zenelejátszó. Némi üröm az örömben, hogy ez a készülék kifejezetten a japán piacra (KDDI) készült, így az első európai, optikai zoomos és GPS-es Sony Ericssonra sajnos még mindig várnunk kell. De talán már nem túl sokat…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle