Connect with us

Olcsó strapamobil a T-Mobile-nál – Samsung M110

Kütyük

Olcsó strapamobil a T-Mobile-nál – Samsung M110

A sok multimédiás csodamobil után most egy a különböző külső behatásoknak ellenálló low-end készülék érkezett a Samsungtól.

Az alábbi fotókon a Samsung M110 típusjelzésű új mobiltelefon látható, mely elsősorban por- és cseppálló kiviteléről ismerszik meg, vagyis elmondható róla, hogy kifejezetten az aktív életstílus szerelmeseinek készült. A készülék a hazai mobil operátorok közül elsőként a T-Mobile-nál vásárolható meg, 24, illetve 12 hónapos hűségnyilatkozat vállalása esetén 9.990, illetve 13.980 forintos áron.

A 95 gramm tömegű telefon 109 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag. Az energiaellátásról ezúttal egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely maximum 400 órás készenléti időt, illetve 8 órás beszélgetési időt képes biztosítani.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Samsung M110-be szerelt, nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×128 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A display egyébként mindössze 1,52 colos képátlóval rendelkezik.

A hátfalban található digitális fényképezőgép modul is egy vérbeli low-end példány, hiszen segítségével mindössze 0,3 megapixeles (VGA) felbontású felvételek készíthetők. Az optika mellet egy kis LED-segédfényt helyeztek el a fejlesztők. A nem bővíthető belső memória alig 2 MB-os kapacitású.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású, különböző színváltozatokban érkező, GPRS kompatibilis Samsung M110-ben többek közt sztereó FM rádió és Bluetooth 1.2 kontroller is van.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom