Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google Naptár magyarul – akár SMS-ben is kaphatunk értesítést

Kütyük

Google Naptár magyarul – akár SMS-ben is kaphatunk értesítést

Szervezzük meg életünket, és legyünk naprakészek – akárhol is vagyunk a világban.

Az amerikai vállalat hazai részlege bejelentette a Google Calendar magyar verziójának, a Google Naptárnak a megjelenését. A Naptár segítségével egyszerűen követhetjük nyomon a minket érintő különböző események, különleges alkalmak, találkozók időpontját – legyen szó akár saját magunk napirendjéről, akár az ismerőseink által megosztottakról.

A Naptár használata egyszerű és gyors: egy új esemény egyetlen kattintással rögzíthető. Ha egy bejegyzéshez e-mail címeket is rendelünk, akkor a címzetteknek meghívókat küldhetünk, amelyeket ismerőseink – függetlenül attól, hogy használják-e a Google Naptárt – megnézhetnek és válaszolhatnak rájuk. Így könnyedén megoszthatjuk időrendünket barátainkkal, családunkkal, valamint számunkra is elérhetővé válhat az ő időbeosztásuk.

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy megfeledkezünk egy fontos találkozóról, ha a Naptárt használjuk, hiszen minden eseményről SMS-ben és e-mailben is kérhetünk előzetes értesítést – percekkel, órákkal, napokkal vagy akár egy héttel korábbra is. A Naptár egy másik hasznos tulajdonsága a nyíltsága. Számos más naptáralkalmazással képes együttműködni, így könnyen szerkeszthetők a bejegyzések. Az ünnepi naptárak használatával pedig mindenki számára láthatók az aktuális névnapok, illetve nemzeti ünnepek és ünnepnapok.

A „Magyar névnapok” és a „Magyar ünnepnapok” naptárak a Naptárak kezelése menüpontban a Naptár felvétele, majd a Tallózás a naptárakban lehetőségek kiválasztásával érhetők el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés