Connect with us

technokrata

Google Naptár magyarul – akár SMS-ben is kaphatunk értesítést

Kütyük

Google Naptár magyarul – akár SMS-ben is kaphatunk értesítést

Szervezzük meg életünket, és legyünk naprakészek – akárhol is vagyunk a világban.

Az amerikai vállalat hazai részlege bejelentette a Google Calendar magyar verziójának, a Google Naptárnak a megjelenését. A Naptár segítségével egyszerűen követhetjük nyomon a minket érintő különböző események, különleges alkalmak, találkozók időpontját – legyen szó akár saját magunk napirendjéről, akár az ismerőseink által megosztottakról.

A Naptár használata egyszerű és gyors: egy új esemény egyetlen kattintással rögzíthető. Ha egy bejegyzéshez e-mail címeket is rendelünk, akkor a címzetteknek meghívókat küldhetünk, amelyeket ismerőseink – függetlenül attól, hogy használják-e a Google Naptárt – megnézhetnek és válaszolhatnak rájuk. Így könnyedén megoszthatjuk időrendünket barátainkkal, családunkkal, valamint számunkra is elérhetővé válhat az ő időbeosztásuk.

Nem kell aggódnunk amiatt, hogy megfeledkezünk egy fontos találkozóról, ha a Naptárt használjuk, hiszen minden eseményről SMS-ben és e-mailben is kérhetünk előzetes értesítést – percekkel, órákkal, napokkal vagy akár egy héttel korábbra is. A Naptár egy másik hasznos tulajdonsága a nyíltsága. Számos más naptáralkalmazással képes együttműködni, így könnyen szerkeszthetők a bejegyzések. Az ünnepi naptárak használatával pedig mindenki számára láthatók az aktuális névnapok, illetve nemzeti ünnepek és ünnepnapok.

A „Magyar névnapok” és a „Magyar ünnepnapok” naptárak a Naptárak kezelése menüpontban a Naptár felvétele, majd a Tallózás a naptárakban lehetőségek kiválasztásával érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák