Connect with us

technokrata

Észak legendái – fókuszban a Nokia design

Kütyük

Észak legendái – fókuszban a Nokia design

A Nokia a titokzatos 8600 Luna, az aprólékosan kidolgozott stílusos 6500 Classic és az elegáns 6500 Slide készülékekkel hódít Luan by Lucia ˝Észak legendái˝ bemutatóján.

A stílus és a design fogalma mára összefonódik a Nokia nevével, ennek jegyében a korábbi L´Amour kollekció után a finn vállalat idén három design készülékkel jelent meg Luan by Lucia Észak legendái című divatbemutatóján.

˝A Nokiánál a formatervezés a márka alapvető építőelemei között szerepel, így kulcsfontosságú készülékeink megalkotása során. A már divat-kiegészítőként és személyes stílushordózóként használt telefonjaink elegánsak, egyedi formavilágot testesítenek meg. Luan by Lucia Észak legendái kollekciója színekben, hangulatban, érzésekben ugyanazt sugallják, mint amit mi is szeretnénk közvetíteni a stílusra nyitott felhasználók felé. Ezért örömmel lettünk a bemutató főszponzorai˝ – mondta Bencze Rita, a Nokia marketingigazgatója.

A Nokia 8600 Luna nem más, mint érintésnyi üveg és egy határozott állásfoglalás a stílus mellett, tervezési folyamatának minden egyes lépését a részletek szinte rögeszmés kidolgozása jellemezte. A tervezők nagy gondot fordítottak arra, hogy az egyes felületek nyújtotta élmény – az arcot érintő üveg simaságától kezdve a tenyérbe simuló rozsdamentes acél melegségén át a billentyűzet különleges puhaságáig – minden várakozást felülmúljon. A készülék nevének is különleges jelentősége van. A rómaiak gyakran ábrázolták a holdfény istennőjét, Lunát titokzatosan elragadó szépségként, akit selymes, sugárzó fény ölel körül – hasonlóan az istennő tiszteletére elnevezett Nokia 8600 Luna készülékhez.

Az anyagok és a technológiák művészi ötvözete jellemzi a Nokia 6500 készülékeket. A telefont körbeölelő anodizált alumíniumról azonnal felismerhető Nokia 6500 classic egy 9,5 milliméter vékony állásfoglalás a részletek aprólékos kidolgozottsága mellett. Az egyéni sajátosságok hangsúlyozására, minden egyes Nokia 6500 classicot egyenként fényeznek, így nincs két tökéletesen egyforma készülék. A megdöntött kijelző gyémántpolírozása és a hűvös nyomtatott márkajelzés a kézművesség legmagasabb szintjéről tanúskodik. Elegáns, matt rozsdamentes acél borítása és finom nyitómechanizmusa miatt a Nokia 6500 slide-nak a tapintása is kellemes, és számos különleges formai elemet tartalmaz. Kemény bevonatának köszönhetően megtartja kopástól, karcolásoktól, sőt az ujjlenyomatoktól is mentes, időtlen szépségét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle