Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb: Sony Ericsson R306i – mobiltelefon, vagy rádió?

Kütyük

A legfrissebb: Sony Ericsson R306i – mobiltelefon, vagy rádió?

Egy ilyen formavilágú új Sony Ericsson mobil megjelenésre talán senki sem számított.

A japán-svéd gyártó ma reggel bemutatta legújabb mobil készülékeit, melyek közül talán a Sony Ericsson R306i a legérdekesebb. Amennyiben állítva az asztalra helyezzük az R306i-t, a készülék sokkal inkább egy hagyományos hordozható rádióra, semmint egy mobiltelefonra hasonlít. A fedlapon két méretes hangszórót helyeztek el a fejlesztők, melyek néhány dedikált zenegombot, illetve egy OLED technológiájú kijelzőt fognak közre. Az RDS funkciós sztereó rádió AM és FM vevőként is képes funkcionálni.

A Sony Ericsson R306i egyébként egy clamshell, vagyis szétnyitható kialakítással rendelkező telefon, mely csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 16 milliméter vastag. A Coffee Black színváltozatban készülő telefon tömege egyébként 93 gramm.

A belső TFT kijelző 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson R306i belső memóriája mindössze 5 MB-os kapacitással bír, ezenkívül szólnunk kell még az 1,3 megapixeles felbontású kameráról, a Bluetooth támogatásról, a TrackID funkciós zenelejátszó alkalmazásról, a 9 órás beszélgetési időről, illetve a maximum 410 órás készenléti időről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés