Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videó: csúfos halál vár a Nokia kommunikátorokra

Kütyük

Videó: csúfos halál vár a Nokia kommunikátorokra

Hihetetlen, hogy néhány ember mire képes dühében…

A lentebbi linken elérhető YouTube videón egy vélhetően némileg elborult elméjű, német úriember látható, amint egy Nokia 9300 és egy Nokia 9500 kommunikátort küld át a másvilágra, még pedig oly módon, hogy egy kalapáccsal ütögetve tönkre teszi őket. Felmerülhet a kérdés, hogy emberünk vajon milyen okból tette mindezt, és miért mondja azt a videóban, hogy Nokia helyett inkább Apple iPhone-t érdemes vásárolni? A válasz egyszerű: mert a Nokia kivonul Németországból.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Nokia hivatalosan bejelentette, hogy nem folytatja tovább a mobil készülékek gyártását Németországban, és 2008 közepére bezárja bochumi telephelyét. A cég gyártási tevékenységét más, költséghatékonyabb európai telephelyeire kívánja áthelyezni. A bochumi telephely tervezett bezárása várhatóan mintegy 2.300 Nokia alkalmazottat érint.

A Nokiának a bochumi gyártási tevékenység beszüntetésére vonatkozó döntése a helyszín versenyképességének hiányával magyarázható. A telephely megújítása további befektetést igényelne, de ez sem eredményezné a Bochumban történő gyártás globális versenyképességét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés