Connect with us

technokrata

Ütésálló, vízálló és fagyálló új fényképezőgépek

Kütyük

Ütésálló, vízálló és fagyálló új fényképezőgépek

Íme az Olympus µ 1030 SW és µ 850 SW típusjelzésű újdonságai.

Az Olympus bemutatta legújabb, elsősorban az aktív életvitelt folytató felhasználóknak szánt digitális fényképezőgépeit, melyek a jövő hónapban kerülnek az üzletek polcaira.

µ 1030 SW
A µ 1030 SW 2 méteres magasságig ütésálló, 10 méteres mélységig vízálló, -10 C fokig fagyálló, és 100 kilogramm terhelésig törésálló is. A karcmentes, ezüst, fekete és zöld színben kapható fém vázba zárt modell mindig tettre kész – 3,6x-es átfogású nagylátószögű optikai zoomjának (28-102 mm-nek felel meg) belső ˝hajtogatott˝ fényútja biztosít védelmet. A 10,1 megapixeles szenzorral és 2,7 colos kijelzővel ellátott masina új, LI-50B lítium-ion akkumulátora tovább növeli a felvételkészítési időt.

µ 850 SW
Az ezüst, fekete és rózsaszín színekben kapható Olympus µ 850 SW speciális fémvázat kapott. Az 1,5 méteres magasságig ütésálló, 3 méteres mélységig vízálló és -10 C fokig fagyálló fényképezőgép 8 megapixeles felbontással garantálja a felvételek részletességét. A 2,5 colos képátlójú HyperCrystal LCD kényelmes komponálási és ellenőrzési lehetőséget kínál, míg a 3x-os optikai zoom (38-114 mm-nek felel meg) további rugalmasságot kínál a komponálás során. A pontos makró felvételek készítéséhez integrált LED-es makró segédfény elegendő fénnyel világítja meg a témát.

A µ 1030 SW és µ 850 SW olyan integrált technológiákkal biztosítják a tökéletes expozíciót és élességet, mint az Arcfelismerés, Árnyékkompenzáló, valamint a gyenge fényviszonyok mellett jobb eredményről gondoskodó BrightCapture technológia. A Digitális képstabilizáló védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulása, illetve a gyorsan mozgó témák által okozott életlenség ellen. A 38 nyelven elérhető menü Európa-szerte lehetővé teszi a fényképezőgépek menüjének kezelését a felhasználó anyanyelvén. A vízfelszín alatt 40 méterrel is folytatódó fényképezésre a µ 1030 SW és µ 850 SW modellekhez opcionálisan beszerezhető PT-043 illetve PT-041 búvártok kínál megoldást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp