Connect with us

technokrata

Spéci Samsung-Armani telefon a hazai T-Mobile-nál

Kütyük

Spéci Samsung-Armani telefon a hazai T-Mobile-nál

Egy újabb exkluzív készülék bukkant fel a magenta színű operátor kínálatában.

A hazai mobil szolgáltatók közül elsőként a T-Mobile-nál kapható a Samsung-Armani készülék. A T-Mobile-nál új előfizetéssel, 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén 99.990 forintba kerül a telefon, mely 12 hónapos hűségnyilatkozattal 109.980 forint ellenében vihető haza.

A Giorgio Armani által tervezett és a Samsung Electronics közreműködésével létrehozott Giorgio Armani – Samsung mobil elsősorban azoknak a vásárlóknak készült, akiknek egyaránt fontos a készülékük magas szintű technikai tudása, impozáns megjelenése és tetszetős külseje – legalábbis a gyártó szerint. A mérlegen egész pontosan 85 grammot nyomó, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung újdonság candybar formájú, 87,5 milliméter hosszú és 54,5 milliméter széles, de ami talán ezeknél a speckóknál sokkalta fontosabb, hogy a telefon vastagsága mindössze 10,5 milliméter.

A TFT technológiájú, 2,6 colos képátlójú érintőkijelző hozza az elvárható szintet, már ami a QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontást, illetve a 262 ezer színárnyalatot jelenti. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgépben egy 3 millió pixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, ellenben kár, hogy autofókuszt ezúttal nem kapunk – a maximális videófelbontás 352×288 pixel.

UMTS és HSDPA nincs, vagyis meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A belső memória 50 MB-os kapacitással rendelkezik és microSD memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Említést érdemel továbbá a a Bluetooth (A2DP) kompatibilitás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, illetve a 880 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák