Connect with us

technokrata

Motorola Z9: eladó egy titkos prototípus mobil

Kütyük

Motorola Z9: eladó egy titkos prototípus mobil

Az eBay-en kutatva gyakran érdekes dolgokra lel az ember.

A Motorola Z9-es készülék első kémfotóival tavaly nyáron találkozhattunk, azonban ezt a titokzatos készüléket azóta sem jelentette be hivatalosan a gyártó, hanem e helyett feltehetően törölte a termékkínálatából.

Ez persze nem akadályozott meg egy lelkes eBay felhasználót abban, hogy áruba bocsássa az ő eddig féltve őrzött Motorola Z9-esét. Az eladó nem titkolja, hogy a telefon kijelzője körül néhány karcolás fedezhető fel, a billentyűzet világítása pedig nem működik, illetve, hogy a doboz nélküli telefonhoz mindössze egy töltőt tud adni. De hiszen ez már csak így szokott lennei a prototípus mobiltelefonokkal…

A Motorola Z9 tulajdonképpen nem más, mint a közelmúltban debütált Motorola RAZR2 V8, illetve V9 testvérmodellje, mely ezúttal nem szétnyitható, hanem szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik. A Motorola Synergy operációs rendszerre épülő készülék UMTS kompatibilis, hátulra szerelt kamerájával pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők. Az integrált memória microSD memóriakártyák segítségével bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle