Connect with us

Világelső: 20x-os optikai zoomos fényképezőgép

Kütyük

Világelső: 20x-os optikai zoomos fényképezőgép

Olympus SP-570 UZ – 20x-os nagylátószögű zoom a világon először.

Megérkezett az Olympus SP-570 UZ a világ első 20x-os, nagylátószögű optikai zoomjával. A csoportképek és panorámaképek készítésre is alkalmas nagylátószög nagyobb rugalmasságot biztosít a fotózásban, mint bármikor korábban. A 20x-os átfogású zoom segít közelebb kerülni a témához egy focimeccsen, vagy a természetben, anélkül, hogy zavarnánk a témát. Mindemellett a kettős képstabilizáló segít a fényképezőgép bemozdulásának hatásait elkerülni – míg a 15 fps sebességű sorozatfelvétel funkciónak köszönhetően többé nem maradunk le egyetlen pillanatról sem.

A 20x-os átfogású, nagylátószögű optikai zoom (35 mm-es megfelelője 26-520 mm) a lehető legtermészetesebb fotók készítésére alkalmas. Ráközelíthetünk egy gyermek arcára anélkül, hogy játék közben megzavarnánk, vagy megörökíthetjük a madarakat repülés közben. A nagylátószög kihasználható az épületfotózásban is – a panorámaképeket is beleértve – a nagyméretű, 2,7 colos képátlójú kijelző pedig jelentős komponálási és ellenőrzési könnyebbséget kínál.

Mindemellett a Szuper Makró üzemmód még tovább bővíti a kreatív vezérlési lehetőségeket, hiszen lehetőséget kínál a felvételkészítésre akár 1 centiméterről is. A további újdonságok között megtalálható az arcfelismerő technológia, árnyékkompenzáló és BrightCapture technológia is, melyek automatikusan beállítják a fotóalanyok és árnyékos területek megfelelő expozícióját és élességét, valamint javítják a gyenge fényviszonyok mellett készített felvételek minőségét.

A haladó fotósok számára beépített vakupapucson kívül az SP-570 UZ az FL-50R és FL-36R vezeték nélküli vakukkal is kompatibilis, melyek kábelek nélkül is tökéletes megvilágítást biztosítanak. Ez a modell manuális élesség- és zoomállítási lehetőséget is kínál az objektívgyűrű használatával. Az előre beállított expozíció-vezérlési programok, valamint automatikus és manuális (P/A/S/M) üzemmódok gondoskodnak a maximális sokoldalúságról bármilyen helyzetben.

Az Olympus SP-570 UZ 2008. márciusától lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom