Connect with us

technokrata

Divatos tapimobil a T-Mobile-nál

Kütyük

Divatos tapimobil a T-Mobile-nál

A HTC új okossága már a magenta szolgáltatónál is kapható.

A T-Mobile felvette európai termékkínálatába a HTC Touch Dual nevezetű, nemrégiben debütált okostelefont. A készülék első körben Németországban vásárolható meg – érdekesség, hogy a T-Mobile nem Touch Dual, hanem Touch Plus forgalmazza a kis masinát, melynek ára 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén mindössze 89 euró. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hazai T-Mobile mikortól árulja majd a készüléket.

A korábban HTC Touch Slider néven is emlegetett készüléken az adatbevitel megoldható egyrészt az érintésérzékeny kijelző segítségével, másrészt pedig a szétcsúsztatást követően előbukkanó, speciális SureType QWERTY billentyűzettel. Emlékezetes, hogy a készülék hivatalos bejelentése október elején volt, most pedig már meg is vásárolható a telefon az európai kereskedésekben, így többek közt a magyar boltokban is.

A Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerrel felvértezett HTC Touch Dual alaphelyzetben 107 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és 15,8 milliméter vastag. A 120 gramm tömegű masinában az egy ideje már ismerős Qualcomm MSM 7200-as processzor teljesít szolgálatot, mely 400 MHz-es frekvenciája révén minden helyzetben elegendő teljesítményt képes nyújtani. A belső memória 128 MB RAM-ból és 256 MB flash ROM-ból tevődik össze, és természetesen bővíthető, még pedig microSD memóriakártyák révén.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), TouchFLO kompatibilis HTC Touch Dual a wireless adatátviteli technológiák közül többek közt a GPRS-t, az EDGE-et, az UMTS-t, a HSDPA-t (3,6 Mbit/s) és Bluetooth 2.0-át támogatja, de a Wi-Fi és a GPS-vevő sajnos hiányzik belőle.

A 2,6 colos képátlójú TFT display 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 16 bites színmélységű, vagyis 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A videótelefonos hívásokhoz szánt előlapi kamera CIF felbontású, a hátsó szekcióban fellelhető fő fényképezőgéppel pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle