Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson Cannes-ba invitál

Kütyük

A Sony Ericsson Cannes-ba invitál

A japán-svéd gyártó egy a mostani hétvégére szóló meghívót küldött.

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a Sony Ericsson január 27-én, vagyis most vasárnap tartja meg legfrissebb sajtórendezvényét. Ezen az összejövetelen kivételesen nem új mobiltelefonok fognak bemutatkozni, hanem a Sony Ericsson által a különböző digitális tartalmak terjesztésére kifejlesztett PlayNow Arena-ról hull majd le a lepel.

A rangos eseményre a híres dél-franciaországi kikötővárosban, Cannes-ban kerül majd sor, még pedig a MIDEM fesztivál keretein belül. A Sony Ericsson hazai kirendeltsége még egy hivatalos meghívót is küldött szerkesztőségünknek a sajtórendezvényre, ellenben a meghívott újságíróknak a kiutazásról érdekes módon maguknak kell gondoskodniuk, így a PlayNow Arena leleplezéséről sajnos nem tudunk majd a helyszínről tudósítani.

A Sony Ericsson egyébként legközelebb január 24-én, vagyis e hét csütörtökön jelent majd be új termékeket. Ennek a rendezvénynek a helyszíne India lesz, melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy a vállalat nem vadonatúj high-end modelleket, hanem sokkal inkább elérhető árú low-end mobilokat mutat majd be. A legfrissebb híradások arról szólnak, hogy január 24-én két T-sorozatú modellt fog bejelenteni a gyártó. A keresztségben Sony Ericsson T270 nevet kapott újdonság candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkezik, designja pedig leginkább a tavaly debütált Sony Ericsson T250i külső megjelenéséhez hasonlatos.

A készülékbe szerelt TFT kijelző elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül ezúttal a GPRS és a Bluetooth támogatott, ezenkívül pedig még egy sztereó FM rádió is került a mobilba. Ugyancsak most csütörtökön debütál majd a Sony Ericsson T280, mely annyiban nyújt többet, mint a T270-es testvérmodell, hogy beépített digitális fényképezőgép modullal is rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák