Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ragyogó kijelzős új kommunikátor

Kütyük

Ragyogó kijelzős új kommunikátor

Ezúttal a Toshiba rukkolt elő egy nagy tudású készülékkel.

A japán gyártó G910 típusjelzésű újdonságával először nemrégiben egy FCC-től kiszivárgott dokumentum kapcsán találkozhattunk, most azonban már hivatalos információink is vannak a készülékkel kapcsolatban. Ezek szerint a Toshiba G910 nem más, mint egy kifejezetten üzletembereknek szánt kommunikátor újdonság.

A széthajtható készülék belsejében egy óriási méretű, konkrétan 3 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző teljesít szolgálatot, melynek felbontása 800×480 pixel (WVGA). Azt hiszem ez alapján bizton állítható, hogy a vizuális megjelenítés kapcsán nem sok kritika éri majd a kis masinát! Ellenben nagy kár, hogy a korábbi híradásokkal ellentétben nem 3 megapixeles, hanem csak 2 megapixeles kamera került a telefonba.

A Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerrel ellátott Toshiba G910-ben egy Qualcomm-féle MSM7200 chipset és 128 MB RAM kapott helyet. A mai elvárásoknak megfelelően természetesen GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis készülékből a Wi-Fi és Bluetooth kontroller, valamint a GPS-vevő sem hiányzik.

A kereskedelmi forgalomban valamikor áprilisban felbukkanó Toshiba G910 ára 600 euró, vagyis mintegy 155 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés