Connect with us

technokrata

Ragyogó kijelzős új kommunikátor

Kütyük

Ragyogó kijelzős új kommunikátor

Ezúttal a Toshiba rukkolt elő egy nagy tudású készülékkel.

A japán gyártó G910 típusjelzésű újdonságával először nemrégiben egy FCC-től kiszivárgott dokumentum kapcsán találkozhattunk, most azonban már hivatalos információink is vannak a készülékkel kapcsolatban. Ezek szerint a Toshiba G910 nem más, mint egy kifejezetten üzletembereknek szánt kommunikátor újdonság.

A széthajtható készülék belsejében egy óriási méretű, konkrétan 3 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző teljesít szolgálatot, melynek felbontása 800×480 pixel (WVGA). Azt hiszem ez alapján bizton állítható, hogy a vizuális megjelenítés kapcsán nem sok kritika éri majd a kis masinát! Ellenben nagy kár, hogy a korábbi híradásokkal ellentétben nem 3 megapixeles, hanem csak 2 megapixeles kamera került a telefonba.

A Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerrel ellátott Toshiba G910-ben egy Qualcomm-féle MSM7200 chipset és 128 MB RAM kapott helyet. A mai elvárásoknak megfelelően természetesen GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis készülékből a Wi-Fi és Bluetooth kontroller, valamint a GPS-vevő sem hiányzik.

A kereskedelmi forgalomban valamikor áprilisban felbukkanó Toshiba G910 ára 600 euró, vagyis mintegy 155 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle