Connect with us

technokrata

Nagyon szép és nagyon titokzatos

Kütyük

Nagyon szép és nagyon titokzatos

Erről a készülékről egyelőre alig tudni valamit, de azt már igen, hogy előkelő díjazásban részesült.

A Mio Digiwalker Lovebird névvel először valamikor tavaly nyár végén találkozhattunk, amikor is bejelentették, hogy egy ilyen típusjelzésű masina bizony bezsebelt egy iF Design China Award-ot. Ugyanez a masina most az év elején újra a figyelem középpontjába került, no nem azért, mert végre kiderültek volna a részletes specifikációi, hanem ˝csupán˝ azért, mert egy újabb elismerést gyűjtött be. A legfrissebb hírek szerint a Mio Digiwalker Lovebird IF Product Design Award 2008 díjazásban részesült.

Az igen csak szemre való designt kapott Lovebird egy nagyméretű érintőkijelzőt kapott PDA-mobiltelefon, melyben többek közt egy GPS-vevő és egy 3 megapixeles digitális fényképezőgép modul is helyet kapott. Ennyi és nem több, amit jelenleg tudni lehet a készülékről.

Zárójelben megjegyzem, hogy a Lovebird egy törpepapagáj féle, melynek egyedei 13-17 centiméter hosszúak és 40-60 gramm tömegűek, és természetesen nagyon színesek. Ki tudja, hogy a Mio miért épp ezt a névadást találta szerencsésnek…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp