Connect with us

technokrata

Még 3 nap: jönnek az új Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Még 3 nap: jönnek az új Sony Ericsson mobilok

A japán-svéd gyártónál pár nap múlva egy újabb termékbejelentő sajtótájékoztatóra lehet számítani.

Ahogy arról néhány napja már beszámoltunk, a Sony Ericsson legközelebb január 24-én, vagyis e hét csütörtökön jelent majd be új termékeket. Ennek a rendezvénynek a helyszíne India lesz, melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy a vállalat nem vadonatúj high-end modelleket, hanem sokkal inkább elérhető árú low-end mobilokat mutat majd be.

A legfrissebb híradások arról szólnak, hogy január 24-én két T-sorozatú modellt fog bejelenteni a gyártó. A keresztségben Sony Ericsson T270i nevet kapott újdonság candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkezik, designja pedig leginkább a tavaly debütált Sony Ericsson T250i külső megjelenéséhez hasonlatos.

A készülékbe szerelt TFT kijelző elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül ezúttal a GPRS és a Bluetooth támogatott, ezenkívül pedig még egy sztereó FM rádió is került a mobilba.

Ugyancsak most csütörtökön debütál majd a Sony Ericsson T280i, mely annyiban nyújt többet, mint a T270-es testvérmodell, hogy beépített digitális fényképezőgép modullal is rendelkezik.

Ezt követően egyébként három nappal később, január 27-én, vasárnap lesz a következő Sony Ericsson összejövetel, még pedig a Cannes-i Midem fesztiválon. Várhatóan itt mutatkozik majd be a PlayNow Arena, a Sony Ericsson digitális tartalmak terjesztésére kitalált új platformja.

Azonban az említett két rendezvénynél is nagyobb érdeklődésre tart majd számot a Sony Ericsson február 10-re, a barcelonai Mobil Világ Kongresszusra időzített termékbejelentő sajtótájékoztatója, ahol talán végre már a Sony Ericsson P5i, illetve a vadonatúj Xperia termékcsalád is be fog mutatkozni. Idővel minden titokra fény fog derülni!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle