Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős, GPS-es okostelefon – olcsón!

Kütyük

Érintőkijelzős, GPS-es okostelefon – olcsón!

A HTC legújabb fejlesztése egy elérhető árú, GPS-es okostelefon.

A mellékelt kémfotón látható készülék a Pharos fejlesztési kódnevet viseli magán, és minden valószínűség szerint HTC P3470 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, de hogy pontosan mikor (talán a CeBIT-en), azt egyelőre nem tudni. A masina méret- és tömegadatai egyelőre ismeretlenek, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal egy az átlagnál kisebb készülékhez van szerencsénk.

A HTC TouchFLO kompatibilis újdonságban egy 2,8 colos képátlóval rendelkező, érintésérzékeny TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 65 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. A hátfalba szerelt kamera 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású.

Kár, hogy a készülék ˝agya˝ egy nem éppen mai darabnak nevezhető, mindössze 200 MHz-es frekvenciájú Texas Instrument OMAP processzor, ami egyébként 128 MB RAM és 256 MB Flash ROM társaságát élvezi. Wi-Fi, HSDPA és UMTS nincs a HTC Pharos-ban, de EDGE, GPRS, integrált GPS-vevő és Bluetooth 2.0 szerencsére igen. A Windows Mobile 6 operációs rendszerű, illetve 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt smartphone várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés