Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Xperia: az igazi csúcs mobiltelefon!?

Kütyük

Sony Ericsson Xperia: az igazi csúcs mobiltelefon!?

Friss hírek a japán-svéd gyártó háza tájáról.

A történet röviden a következő: a Sony Ericsson január 10-én levédetett egy új márkanevet – az ˝Xperia˝ minden valószínűség szerint egy a vállalat abszolút felsőkategóriás mobiltelefonjait magába tömörítő termékcsalád lesz.

Egyelőre meglehetősen kevés konkrétumot lehet tudni az Xperia projektről, az viszont már biztosra vehető, hogy az Xperia modellekből a következő funkciók és szolgáltatások biztosan nem fognak hiányozni: digitális fényképezőgép, integrált GPS-vevő, sztereó FM rádió, walkie-talkie (PTT), PDA képességek, e-mail kezelő, nagy sebességű internet, fejlett zene- és videólejátszó, illetve távirányító.

Már jó ideje hallani különböző pletykákat a Sony Ericsson által hamarosan bemutatandó új smartphone-ról, a P5i-ről, mely talán a Xperia termékcsalád első tagja lesz. A gyártó célja egyébként nem kevesebb, mint hogy az Xperia hasonlóan sikeres legyen a piacon, mint például a Walkman zenemobilok, vagy éppen a Cyber-shot fotós készülékek. Mit is mondhatnék még? Kíváncsian várjuk a fejleményeket az üggyel kapcsolatban!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle