Connect with us

technokrata

Nem csak gyors, hanem még szép is

Kütyük

Nem csak gyors, hanem még szép is

A Vodafone Magyarország tovább bővítette szélessávú Internet-elérési eszközeinek körét.

Január közepétől két új, szélessávú Internet-elérési eszközzel gyarapította kínálatát a Vodafone. A VMC E272 USB modem és a VMC E870 adatkártya segítségével bárki egyszerűen kihasználhatja a folyamatosan növekvő le- és feltöltési sebességet.

˝Szélessávú internet hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük, de a lefedettség mellett szükség van a gyorsabb sebességet kezelni képes eszközökre is. Így ügyfeleink teljes mértékben élvezhetik fejlesztéseink eredményeit˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Az E272 USB modem elnyerte a 2008-as iF termék-design díjat, melyet 1954 óta a Nemzetközi Design Fórum ítél meg a legjobb európai formaterveknek. Az idei díjazottakat 35 ország 2.700 terméke közül választották ki.

Mobilinternetezéshez a Vodafone ezzel már két USB modemet és két adatkártyát kínál ügyfeleinek, a mobilinternetezéshez alkalmas telefonok mellett. Így bárki saját szokásaihoz és ízléséhez igazodva választhatja ki a számára legmegfelelőbb eszközt az internetezéshez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák