Connect with us

technokrata

Motorosok, figyelem!

Kütyük

Motorosok, figyelem!

Elkészült a legújabb, kifejezetten motorosoknak szánt all-in-one headset.

A Cardo Systems által most bejelentett Scala-Rider Q2 tulajdonképpen nem más, mint egy a motorozás szerelmeseinek szánt, multifunkciós telekommunikációs megoldás.

A kihangosítóként és headsetként egyaránt használható berendezés többek közt Walkie-Talkie funkcióval is fel van vértezve. Ennek segítségével a motoros nem csak az utasával, hanem akár egy másik motoron ülő kollégájával is folyamatosan kapcsolatban lehet. Egyszerre maximum hárman vehetnek részt a CB-rádió jellegű beszélgetésben, és közöttük maximum 500 méternyi távolság lehet.

A Scala-Rider Q2-ben egy integrált sztereó FM rádió is helyet kapott, így utazás közben akár a kedvenc rádióadóinkat is hallgathatjuk rajta, bejövő hívások esetén pedig természetesen automatikusan lehalkul a rádióműsor. További extra, hogy a készülékre akár GPS-vevős készülék is csatlakoztatható, melynek hangutasításait (˝50 méter után fordulj jobbra!˝) a fülhallgatón lehet hallani.

Az egy feltöltéssel maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 10 napos készenléti időt biztosító, Bluetooth kompatibilis Scala-Rider Q2 ajánlott végfelhasználói ára 190 euró (48 ezer forint).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek