Connect with us

technokrata

Mindenevő új multimédiás mobil

Kütyük

Mindenevő új multimédiás mobil

Az Eten hamarosan bejelenti legújabb multimédiás készülékét.

Nemrégiben számoltunk be az Eten egyik legfrissebb Glofiish modelljéről, az X650-ről, most pedig már egy ennél is újabb Glofiishről érkeztek információk. Ezek szerint az Eten a jövő hónap közepén Barcelonában megrendezendő Mobil Világ Kongresszuson lebbenti majd fel a fátylat a Glofiish V900-ról.

A leginkább a hagyományos kéziszámítógépekhez hasonlítható formavilággal rendelkező újdonság előlapját egy nagyméretű érintőkijelző uralja, mely természetesen függőleges és vízszintes módban is használható. A jobboldali élből egy mini antenna húzható ki, melynek segítségével többek közt DVB-H, DVB-T, T-DMB és DAB szabványú digitális TV- és rádióadások foghatók. Mint ismeretes, Magyarországon elsőként a T-Mobile és a Vodafone folytat DVB-H teszteket, az Antenna Hungária segítségével induló kereskedelmi DVB-H szolgáltatás pedig feltehetően idén év közepén kezdődik majd meg.

A Glofiish V900 további specifikációi egyelőre ismeretlenek, mindenesetre több mint valószínű, hogy a TFT LCD 640×480 pixeles felbontású, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 3 megapixeles felbontású képek készíthetők. További részletek februárban!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák