Connect with us

technokrata

Vadonatúj funkció a Nokia N82-ben

Kütyük

Vadonatúj funkció a Nokia N82-ben

A nemrégiben debütált N82 egy olyan megoldással bír, mellyel jelenleg még egyetlen más Nokia telefon sem.

A Nokia N82 a gyártó első olyan készüléke, mely úgynevezett ˝User Data Preservation˝ megoldással van felvértezve. Mindez nagyon szépen hangzik, de mégis miért jó ez nekünk? Rögtön kiderül!

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy amennyiben a Nokia Software Updater-rel szoftverfrissítést szerettünk volna végezni a telefonunkon, első lépésben minden, a mobilunkon tárolt adatunkat le kellett menteni, hogy a frissítés után azokat vissza tudjuk majd másolni a készülékre. Nos, a User Data Preservation funkció pontosan arra hivatott, hogy megkímélje a felhasználókat ettől a mentési-visszaállítási procedúrától. Magyarul szoftverfrissítés ide, vagy oda, a telefonunkon tárolt adataink és beállításaink mostantól már nem fognak elveszni.

Ezzel együtt jobb óvatosan eljárni, és a 100 százalékos biztonság érdekében még a User Data Preservation ellenére is lementeni a kényes adatainkat, ugyanis mindeddig még nem jelent meg egyetlen új Nokia N82 firmware sem, így egyelőre nincsenek konkrét tapasztalatok a funkció megbízhatóságát illetően. A Nokia N82 egyébként a 10.0.046-os firmware-rel került forgalomba – a telefonról készített részletes tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp