Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj funkció a Nokia N82-ben

Kütyük

Vadonatúj funkció a Nokia N82-ben

A nemrégiben debütált N82 egy olyan megoldással bír, mellyel jelenleg még egyetlen más Nokia telefon sem.

A Nokia N82 a gyártó első olyan készüléke, mely úgynevezett ˝User Data Preservation˝ megoldással van felvértezve. Mindez nagyon szépen hangzik, de mégis miért jó ez nekünk? Rögtön kiderül!

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy amennyiben a Nokia Software Updater-rel szoftverfrissítést szerettünk volna végezni a telefonunkon, első lépésben minden, a mobilunkon tárolt adatunkat le kellett menteni, hogy a frissítés után azokat vissza tudjuk majd másolni a készülékre. Nos, a User Data Preservation funkció pontosan arra hivatott, hogy megkímélje a felhasználókat ettől a mentési-visszaállítási procedúrától. Magyarul szoftverfrissítés ide, vagy oda, a telefonunkon tárolt adataink és beállításaink mostantól már nem fognak elveszni.

Ezzel együtt jobb óvatosan eljárni, és a 100 százalékos biztonság érdekében még a User Data Preservation ellenére is lementeni a kényes adatainkat, ugyanis mindeddig még nem jelent meg egyetlen új Nokia N82 firmware sem, így egyelőre nincsenek konkrét tapasztalatok a funkció megbízhatóságát illetően. A Nokia N82 egyébként a 10.0.046-os firmware-rel került forgalomba – a telefonról készített részletes tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés