Connect with us

technokrata

Felfrissült az iPhone – mik az újdonságok?

Kütyük

Felfrissült az iPhone – mik az újdonságok?

Az Apple elkészítette népszerű mobiltelefonjának legújabb frissítését.

A gyártó által egyszerűen csak 2008. januári frissítésnek nevezett szoftver az 1.1.3-as verziószámot kapta, és rengeteg új funkciót hordoz magában. Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a Google Maps alkalmazás egy úgynevezett ˝Locate Me˝ funkcióval gazdagodott, melynek lényege, hogy a készülék a felhasználó közelében lévő Wi-Fi elérési pontok és mobil adótornyok segítségével megpróbálja megbecsülni a felhasználó adott tartózkodási helyét. A Google Maps ezenkívül immár a hibrid nézetet is támogatja, amikor is a műholdas felvételek és a térképek egymásra vannak vetítve.

Az 1.1.3-as szoftvernek köszönhetően javult az iPhone személyre szabhatósága. Mostantól rendkívül könnyen átszervezhető a készülék ikonos menürendszere, és maximum 9 Home Screen-t használhatunk. További újdonság, hogy az alapkijelzőn immár weboldalakat is elmenthetünk ikonok formájában. Az üzenetküldés kapcsán változás, hogy egy-egy SMS-t már egyszerre több ismerősünknek is elküldhetünk.

Az iPhone és az iTunes segítségével már filmeket is lehet kölcsönözni, melyek csak egy előre meghatározott ideig tekinthetők meg a készüléken. A videólejátszóban újdonság, hogy a filmekben jelenetről jelenetre is lehet lépkedni. (Zárójelben megjegyzem, hogy a hackelt iPhone-nal rendelkezők saját érdekükben egyelőre inkább ne telepítsék fel az új szoftvert!)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle