Connect with us

technokrata

Egy hely, ahova bekapcsolt Bluetooth-szal érdemes menni

Kütyük

Egy hely, ahova bekapcsolt Bluetooth-szal érdemes menni

Tavaszig Cinetrip Sparty Journeys by djuice.

A nagy sikerű januári partik után február 9-én folytatódik a Cinetrip Sparty Journeys by djuice. Ez a hely, ahol az egész világ beúszik a képbe: zenék, mozgóképek és arcok a világ minden pontjáról. Ha bekapcsolt Bluetooth-szal érkezel, még haza is tudsz vinni belőle egy darabot.

Az elektronikus zene, a különleges fényhatások és a gyógyfürdőzés együttes élménye varázsolja el azokat a szerencséseket, akik bejutnak a limitált férőhelyes exkluzív Spartyra. A programban régi és új elemek keverednek, a djuice támogatásával keleti kényelmet és nyári forróságot csempészve a Rudasbeli szombat éjszakába.

A gyógyfürdőiről híres Budapesten a rendezvény a világon egyedülálló hidat épít múlt és jövő között: új köntösbe öltöztetvén a fürdők hajdani funkcióját, amikor a kikapcsolódás és gyógyulás mellett a közösségi élet és szórakozás színtereiként is szolgáltak. Február 9-én ismét egyedülálló környezetben, különleges látványvilágban, négy különböző helyszínen pörgetik a lemezeket a legrangosabb kísérletező kedvű DJ-k szerte a nagyvilágból. 2008-ban még néhányszor élvezhetjük eme különleges lazítási formát, tavasszal legközelebb március 8-án.

A mesevilág kiteljesedése az exkluzív támogatónak, a djuice-nak köszönhető, akik révén a belépőjegy ára (4.000 forint) is emberbarátibb tudott maradni, és a technikai-, kényelmi lehetőségek még a fürdő falain túlra is kiszélesedtek. Tehát az újjászületés képlete: jegy, nyári ruha, papucs és bekapcsolt Bluetooth a mobilon, legalábbis a djuice szerint…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle