Connect with us

technokrata

Nokia N73: új szoftver – fürgébb működés

Kütyük

Nokia N73: új szoftver – fürgébb működés

A Nokia N73 tulajdonosoknak érdemes lehet felfrissíteniük a telefonjuk szoftverét.

A finn gyártó elkészítette a népszerű Nokia N73 legújabb firmware-jét. Ez az egész konkrétan 4.0750.31.2.1 verziószámot viselő új kiadás jelentős változásokat hoz a memóriakezelés területén. Az új firmware immár támogatja az úgynevezett ˝demand paging˝ technológiát, melynek eredményeképp a felhasználó a korábbiaknál több szabad memóriát használhat, ezenkívül pedig azt tapasztalhatja, hogy telefonja némileg gyorsabb működésűvé vált.

Míg a korábbi szoftver esetében 16 MB volt a telefon szabad memóriája, addig az új firmware révén ez 20 MB-ra nőtt, ezenkívül pedig a telefon bekapcsolási ideje 55-ről 40 másodpercre csökkent. A frissítés a Nokia Software Updater segítségével könnyen és gyorsan elvégezhető, azonban nem árt megjegyezni, hogy a frissítés előtt érdemes lementeni a telefonon tárolt adatokat.

A Nokia N73 a hazai mobil szolgáltatók közül jelenleg a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál kapható. Új T-Mobile előfizetéssel 49.980 forintba kerül a telefon, mely a Vodafone-nál előfizetéssel, illetve VitaMAX csomagban 63.990, illetve 79.980 forintos áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle