Connect with us

technokrata

Ezüstösen csillogó Prada luxusmobil

Kütyük

Ezüstösen csillogó Prada luxusmobil

Fekete öltönyét ezúttal ezüst flitteres ruhára cserélte a dél-koreai puccos mobil.

Mint ismeretes, az LG első körben csak és kizárólag fekete változatban forgalmazta a Prada készüléket, melynek mostantól azonban már az ezüst variánsa is elérhető. Újdonság, hogy immár egy QWERTY kiosztású virtuális billentyűzet is előcsalogatható a telefon kijelzőjén.

LG Prada
A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet.

A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint az Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a 40 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.

Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (maximum 300 órás készenlét és 3 órás beszélgetési idő), illetve az Office dokumentumok támogatásáról.

A Prada mobilról készített részletes tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle