Connect with us

technokrata

A Samsung mobilok népszerűbbek, mint valaha

Kütyük

A Samsung mobilok népszerűbbek, mint valaha

A Samsung Mobile-nak a jelek szerint abszolút nincs oka panaszra.

A dél-koreai székhelyű gyártó bejelentette, hogy a tavalyi esztendő utolsó negyedévében, tehát a 2007-es karácsonyi szezonban minden korábbinál több, egész konkrétan 46,3 millió darab Samsung mobiltelefon talált gazdára világszerte. Mindez azt eredményezte, hogy a vállalat 2007-ben összesen 160 millió mobiltelefont adott el, ami jelentős előrelépést jelent a 2006-os év 114 milliós darabszámához képest.

A Samsung szerint ez a dinamikus növekedés elsősorban a cég tavaly debütált új Ultra Edition sorozatú, szuper-vékony készülékeinek tudható be. A Samsungnál azonban természetesen idén sem áll meg az élet: a gyártó azt tervezi, hogy 2008-ban minden korábbinál több, UMTS, illetve HSDPA kompatibilis, vagyis gyors vezeték nélküli adatátvitelre képes modellt fog bejelenteni. A Samsung ezenkívül a nagyfelbontású (5 megapixel) kamerás készülékekre, az érintőkijelzős modellekre és a smartphone-okra is oda fog figyelni.

A Samsung egyébként úgy gondolja, hogy amennyiben minden jól megy, akkor idén már több mint 200 millió mobiltelefont fog tudni eladni globálisan. Hamarosan itt a Mobil Világ Kongresszus – kíváncsian várjuk a gyártó legújabb fejlesztéseit!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák