Connect with us

16 GB-os új iPhone csodamobil – még ma bejelentik!?

Kütyük

16 GB-os új iPhone csodamobil – még ma bejelentik!?

A legfrissebb hírek az Apple háza tájáról…

A Macworld 2008 szakkiállításon a mai napon maga Steve Jobs, az Apple első embere tart majd egy hosszabb nyitóelőadást. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, Jobs ezen előadás keretein belül jelenti majd be az Apple iPhone legújabb verzióját, mely immár nem kevesebb mint 16 GB-os belső memóriával rendelkezik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 16 GB-os modell esetleg már UMTS, vagy HSDPA kompatibilis-e.

Ez az új készülék egyébként 499 dollárba, vagyis mintegy 85 ezer forintba fog kerülni, míg a korábbi 8 GB-os változat ára 399 dollár (68 ezer forint). Emlékezetes, hogy az Apple a tavalyi esztendőben viszonylag gyorsan felhagyott a legegyszerűbb iPhone, a 4 GB-os modell gyártásával. A rivális gyártók csúcsmodelljeiben jelenleg egyébként 8 GB integrált memória szokott lenni (Nokia N95 8GB, Sony Ericsson W960i).

Steve Jobs ezenkívül várhatóan azt is be fogja jelenteni, hogy az iPhone márciustól Japánt is meghódítja majd magának: a szigetországban a legnagyobb mobil operátor, az NTT DoCoMo forgalmazza majd a készüléket. A tavaly januárban bejelentett iPhone nyár eleje óta kapható az Egyesült Államokban, Európában pedig novemberben debütált a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom