Connect with us

technokrata

Motorola CA50: ezúttal nem a design a lényeg

Kütyük

Motorola CA50: ezúttal nem a design a lényeg

Vonalkód-olvasóba integrált telefon a Motorolától.

A Motorola vállalati mobilitási üzletága bemutatta a CA50 típusú, VoIP-támogatással is rendelkező vezeték nélküli leolvasóberendezést, melynek fő célja az ügyfélszolgálati tevékenység minőségének javítása, az üzemi költségek csökkentése és az élőmunka hatékonyságának növelése. A CA50 olyan eszköz a kereskedelmi, vendéglátóipari és egészségügyi dolgozók kezében, mely integrált hang- és adatátviteli szolgáltatásainak köszönhetően jelentős kommunikációs űrt tölt be például üzletek, kórházak és éttermek életében.

A vezeték nélküli hálózatokon is használható CA50 az eddiginél több dolgozónak biztosít valós idejű hozzáférést információkhoz, illetve nyújt kapcsolatfelvételi lehetőséget más munkatársakhoz. Így egyszerűbben teljesíthetőek az éttermek és kávézók vendégeinek kívánságai, ellenőrizhetőek az árak és a raktárkészletet az üzletekben, valamint lényegesen gyorsabban a megfelelő helyre irányíthatóak a szükséges gyógyszerek vagy műszerek a kórházakban. A fentieken túl a VoIP-szabványt támogató CA50 a kétszemélyes (telefon-jellegű) és többszemélyes (adó-vevő jellegű) kommunikáció révén lehetővé teszi, hogy a dolgozók az épületen belül bárhol hívásokat kezdeményezzenek és fogadjanak.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek zökkenőmentesen integrálhassák a CA50-et meglévő felhasználási környezetükbe, a Motorola vállalati mobilitási üzletága a készülék teljes életciklusát végigkísérő szolgáltatásokat kínál, az előzetes felméréstől a kivitelezésen és üzembe helyezésen át a dolgozók betanításáig bezárólag. A Motorola ˝Advanced Services˝ rendszerének keretében elvégzett üzembe helyezésnek köszönhetően kiküszöbölhetők a hálózati integrációval kapcsolatos problémák, csökken a bevezetés időigénye és biztosítható az ügyfél CA50-es szerverének és mobil termináljainak helyes installálása és konfigurálása.

A CA50 védelmét szolgálja a Motorola ˝Service from the Start Advance Exchange˝ nevű karbantartási programja. A több évre szóló szerződés értelmében a meghibásodott eszközök cseréje a következő munkanapon megtörténik, így biztosítható a rendszer maximális rendelkezésre állása. Ez a szolgáltatáscsomag plusz költségek nélkül nyújt átfogó védelmet, így az igénybevételből és elhasználódásból eredő meghibásodásokra érvényes védelmet a külső és belső alkatrészek véletlen sérülésből eredő meghibásodására is kiterjeszti. Így gyakorlatilag nem merülnek fel többé előre nem látott javítási költségek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom