Connect with us

technokrata

A kék hangya érti az emberi szót

Kütyük

A kék hangya érti az emberi szót

Az idők folyamán a mobil headsetek is jelentős fejlődésen mennek keresztül.

Ennek ékes bizonyítéka az a BlueAnt V1 típusjelzésű készülék, mely több új technológiát is magáénak tudhat. A legfontosabb újdonság, hogy a headset kezeléséhez immár nem kell hagyományos gombokat nyomkodnunk, ugyanis a Sensory nevezetű cég által kifejlesztett BlueGenie Voice Interface révén fejlett hangfelismerő technológia került a készülékbe. A felhasználó akár hangparancsok révén is fogadhatja, illetve elutasíthatja a bejövő hívásokat, lekérdezheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, vagy akár az újratárcsázást is elindíthatja.

A kiváló hangminőségről a két külön mikrofonra épülő Voice Isolation technológia gondoskodik, mely fejlett DSP chipje révén gyakorlatilag minden környezeti zajt képes kiszűrni. A nagykapacitású akkumulátor a gyártó szerint maximum 6 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt képes biztosítani.

Az immár Bluetooth 2.1 kompatibilis, ausztrál fejlesztésű BlueAnt V1 áprilisban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, még pedig mintegy 80 eurós (20 ezer forint) áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom