Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy érintőkijelző, 5 megapixel, HSDPA – Samsung F490 mobiltelefon

Kütyük

Nagy érintőkijelző, 5 megapixel, HSDPA – Samsung F490 mobiltelefon

A 16:9-es kijelzővel és 5 megapixeles kamerával rendelkező F490 Európában is bemutatkozott.

A Samsung Electronics ma bemutatta az európai piacra frissen belépő SGH-F490-es készülékét, mely egy 16:9 képarányú, érintőkijelzős és továbbfejlesztett felhasználói felülettel rendelkező multimédiás mobil. Lássuk mi áll a hivatalos sajtóközleményben!

A vállalat elképzelései szerint, a Samsung F490 sikeres európai debütálását elősegíti az érintő képernyős technológiák iránt tapasztalható fokozott vásárlói érdeklődés. A 7,6 centiméter átmérőjű (3,2 col) 16:9-es formátumú képernyő gondoskodik a fényképek és videofelvételek panoráma látványt biztosító megtekintéséről, illetve kényelmesebb internetes szörfözést is garantál. Mindezt elősegítve a készülékben be van építve a Google kereső is. A kikeresett weboldalak megjelenítése mind függőlegesen, mind vízszintesen megoldható a képernyőn.

A Samsung F490 néhány európai országban már január végétől elérhető lesz 530 eurós áron. Az európai piacra lépés után, a készülék forgalomba kerül az amerikai és ázsiai piacon is, majd pedig március végétől Magyarországon is kapható lesz.

A 102 gramm tömegű készülék mindössze 11,8 milliméter vékony, lekerekített végekkel és sima felülettel rendelkezik. A telefon ˝Croix˝ felhasználói felülete, mely egyébként elnyerte az iF Kommunikációs Design díjat 2007-ben, keresztirányú oszlop elrendezésnek köszönhetően könnyű kezelhetőséget biztosít a felhasználóknak.

A zeneszámok lejátszása közben például egyszerűen és gyorsan, az ujjunk képernyőn való húzogatásával tudjuk szabályozni a hangerőt, illetve az előre-, vagy visszatekerést. Ez a megoldás nagyban megkönnyíti a használhatóságot különösen, ha az SMS beviteli módját változtatjuk vagy alapvető navigálási funkciók, file-nézegető valamint a feladatok futtatása menüt használjuk.

A zenehallgatástól kezdve, az 5 megapixeles kamerával rögzített képek és videók elkészítéséig, az F490 audio és video funkciói teljes körűen kielégítik a felhasználói igényeket. A Bluetooth 2.0 és USB 2.0 kompatibilis Samsung F490 nagyban megkönnyíti a továbbfejlesztett multimédia alkalmazások használatát a HSDPA hálózati kapcsolódással. A nagy file-ok letöltése és a videók megtekintése sokkal könnyebbé válik, mint bármikor korábban, köszönhetően a 3,6 Mbps-os adatátviteli sebességnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés