Connect with us

Itt a legújabb Sony Ericsson T650i

Kütyük

Itt a legújabb Sony Ericsson T650i

A Sony Ericsson azokra a T650i vásárló jelöltekre is gondol, akik nem túlzottan rajonganak a készülék eddigi színváltozataiért.

A tavaly májusban bejelentett Sony Ericsson T650i első körben zöld (Growing Green) és kék (Midnight Blue) változatban volt kapható, nemrégiben pedig megjelent a hűvös eleganciát sugárzó fekete (Eclipse Black) verzió is. T650i ügyben a legfrissebb információ, hogy a gyártó nemrégiben megkezte egy újabb variáns, a Precious Gold gyártását, illetve forgalmazását – ez a készülék látható a mellékelt fényképen is. Mi egyébként a közelmúltban egy kék T650i-t teszteltünk, az erről készített beszámoló a lentebbi linken érhető el.

Sony Ericsson T650i
A Sony Ericsson T650i az igényes szín- és fényhatásokat ötvözi a rozsdamentes acél és a karcmentes üveg borítással. A Sony Ericsson T650i a részletekről szól. A billentyűzet és a telefon oldalán felvillanó fények a telefon animációival összhangban jelennek meg. A kijelzőn látható animációk látványos fényhullámokban folytatódnak a billentyűzeten.

A vékony 3G telefon hasznos funkciókat rejt magában. A 3,2 megapixeles, autófókuszos fényképezőgéppel kiváló minőségű képek készíthetők, és az 1,9 colos, karcmentes QVGA kijelző egyszerűvé teszi a fotózást és a képek megtekintését. Az üveg közvetlenül a képernyőn helyezkedik el, így a színek élénkebbek, a megjelenés világos fényviszonyok között is kiváló és a kijelző 170 fokos szögben is jól látható.

Miután elkészítette fényképeit, a T650i-vel könnyedén megoszthatja emlékeit a barátaival, a szomszédjával, vagy a családjáva. Fényképeit megmutathatja a kijelzőn, üzenetekhez csatolhatja, vagy feltöltheti a világhálóra a Picture Blogging funkcióval.

A médialejátszó segítségével bárhol hallgathatja kedvenc zenéit, és a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően közvetlenül összekapcsolhatja fejhallgatóját a telefonnal. A szintén nemrégiben bejelentett HBH-DS980 sztereó Bluetooth headset olyan stílusos kiegészítő, mely tökéletesen illik a T650i-hez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom