Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb Sony Ericsson T650i

Kütyük

Itt a legújabb Sony Ericsson T650i

A Sony Ericsson azokra a T650i vásárló jelöltekre is gondol, akik nem túlzottan rajonganak a készülék eddigi színváltozataiért.

A tavaly májusban bejelentett Sony Ericsson T650i első körben zöld (Growing Green) és kék (Midnight Blue) változatban volt kapható, nemrégiben pedig megjelent a hűvös eleganciát sugárzó fekete (Eclipse Black) verzió is. T650i ügyben a legfrissebb információ, hogy a gyártó nemrégiben megkezte egy újabb variáns, a Precious Gold gyártását, illetve forgalmazását – ez a készülék látható a mellékelt fényképen is. Mi egyébként a közelmúltban egy kék T650i-t teszteltünk, az erről készített beszámoló a lentebbi linken érhető el.

Sony Ericsson T650i
A Sony Ericsson T650i az igényes szín- és fényhatásokat ötvözi a rozsdamentes acél és a karcmentes üveg borítással. A Sony Ericsson T650i a részletekről szól. A billentyűzet és a telefon oldalán felvillanó fények a telefon animációival összhangban jelennek meg. A kijelzőn látható animációk látványos fényhullámokban folytatódnak a billentyűzeten.

A vékony 3G telefon hasznos funkciókat rejt magában. A 3,2 megapixeles, autófókuszos fényképezőgéppel kiváló minőségű képek készíthetők, és az 1,9 colos, karcmentes QVGA kijelző egyszerűvé teszi a fotózást és a képek megtekintését. Az üveg közvetlenül a képernyőn helyezkedik el, így a színek élénkebbek, a megjelenés világos fényviszonyok között is kiváló és a kijelző 170 fokos szögben is jól látható.

Miután elkészítette fényképeit, a T650i-vel könnyedén megoszthatja emlékeit a barátaival, a szomszédjával, vagy a családjáva. Fényképeit megmutathatja a kijelzőn, üzenetekhez csatolhatja, vagy feltöltheti a világhálóra a Picture Blogging funkcióval.

A médialejátszó segítségével bárhol hallgathatja kedvenc zenéit, és a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően közvetlenül összekapcsolhatja fejhallgatóját a telefonnal. A szintén nemrégiben bejelentett HBH-DS980 sztereó Bluetooth headset olyan stílusos kiegészítő, mely tökéletesen illik a T650i-hez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés