Connect with us

technokrata

Új életre kel a különcmobil

Kütyük

Új életre kel a különcmobil

A Neonode hamarosan egy újabb készülékkel fog jelentkezni.

A Las Vegas-ban megrendezett CES 2008 kiállításon számos érdekes kütyüt lehet szemügyre venni. Ezek egyike a Neonode legfrissebb fejlesztése: ezt a hivatalosan egyelőre még be nem jelentett telefont az Engadget-nek már sikerült is lefotóznia. Az alábbi felvételeken a hazánkban nemrégiben debütált Neonode N2 társaságában látható az új fejlesztés, melynek végleges típusjelölése egyelőre ismeretlen.

A Neonode N2-t – teljes joggal – rengeteg kritika érte azzal kapcsolatban, hogy kizárólag a GPRS adatátvitelt támogatja, és nem hogy HSDPA, vagy UMTS, hanem még EDGE sincs benne. Nos, e tekintetben némileg összeszedték magukat a svéd fejlesztők, hiszen az új Neonode végre már 3G kompatibilis, igaz a 3,5G továbbra is hiányzik belőle. A Wi-Fi támogatás még nem biztos, így egyelőre csak bízhatunk abban, hogy ez is belekerül a kis masinába.

Az elődjénél némileg nagyobb és nehezebb, immár Bluetooth 2.1-képes új Neonode nagyobb kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, előlapját pedig továbbra is egy érintésérzékeny kijelző uralja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle