Connect with us

technokrata

Egyedi: dupla kijelzős csúszkamobil – érints meg!

Kütyük

Egyedi: dupla kijelzős csúszkamobil – érints meg!

Ilyen telefont sem gyakran lát az ember.

Az LG által most bejelentett KF600-as készülék első pillantásra nem sokban különbözik például egy csúszka formájú csokimobiltól, azonban ha alaposabban szemügyre vesszük a telefont, gyorsan kiderül a turpisság. Míg az LG KG800-as első európai Chocolate Phone-nak a kijelzője alatt érintésérzékeny gombok találhatók, addig az LG KF600-on ugyanitt egy miniatűr érintőkijelző lelhető fel.

Hogy mi az előnye ennek a konfigurációnak? Elsősorban az, hogy a telefon kezelőfelülete a virtuális gomboknak köszönhetően teljesen személyre szabható, és mindig az aktuális felhasználási körülményekhez igazítható. Így például hagyományos navigombot, dedikált zenegombokat, vagy akár egy Jog Wheelt is képes megjeleníteni az egyébként InteractPad névre keresztelt speciális kezelőszerv. Felmerülhet továbbá a kérdés, hogy a telefon előlapjára miért nem egy darab, nagyméretű, teljes egészében érintésérzékeny kijelzőt tettek a fejlesztők? Erre valószínűleg az a válasz, hogy így olcsóbb a telefon előállítása.

Az LG KF600 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE adatátvitel, a 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT display, a 3 megapixeles kamera, a microSD memóriabővítési lehetőség, valamint a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 interfész.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák