Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi: dupla kijelzős csúszkamobil – érints meg!

Kütyük

Egyedi: dupla kijelzős csúszkamobil – érints meg!

Ilyen telefont sem gyakran lát az ember.

Az LG által most bejelentett KF600-as készülék első pillantásra nem sokban különbözik például egy csúszka formájú csokimobiltól, azonban ha alaposabban szemügyre vesszük a telefont, gyorsan kiderül a turpisság. Míg az LG KG800-as első európai Chocolate Phone-nak a kijelzője alatt érintésérzékeny gombok találhatók, addig az LG KF600-on ugyanitt egy miniatűr érintőkijelző lelhető fel.

Hogy mi az előnye ennek a konfigurációnak? Elsősorban az, hogy a telefon kezelőfelülete a virtuális gomboknak köszönhetően teljesen személyre szabható, és mindig az aktuális felhasználási körülményekhez igazítható. Így például hagyományos navigombot, dedikált zenegombokat, vagy akár egy Jog Wheelt is képes megjeleníteni az egyébként InteractPad névre keresztelt speciális kezelőszerv. Felmerülhet továbbá a kérdés, hogy a telefon előlapjára miért nem egy darab, nagyméretű, teljes egészében érintésérzékeny kijelzőt tettek a fejlesztők? Erre valószínűleg az a válasz, hogy így olcsóbb a telefon előállítása.

Az LG KF600 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE adatátvitel, a 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT display, a 3 megapixeles kamera, a microSD memóriabővítési lehetőség, valamint a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 interfész.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés