Connect with us

technokrata

CES 2008: strapabíró és mini SD-kamerák a Panasonic-tól

Kütyük

CES 2008: strapabíró és mini SD-kamerák a Panasonic-tól

Az új vízálló SW20 és az ultramobil SDR-S7 a CES 2008 során mutatkozott be.

A Panasonic két új SD-kártyás kamkordert jelentett be. Az új SDR-SW20-as modell egyszerre rendelkezik vízzárással ellátott, strapabíró, kompakt vázzal, mely 1,6 méter mélységig akár tengervízben is használhatóvá teszi, ütésvédelemmel, mely akár 1,3 méter magasságból történő leejtése esetén is megvédi, és porvédő kialakítással, mely kizárja a levegőben található, meghibásodást okozó porszemeket. Mivel kialakítása megóvja a víztől, portól és ütéstől, az SW20 a legkülönbözőbb időjárási körülmények és környezeti viszonyok között is jól használható.

A Panasonic SDR-S7 stílusos modell kompakt kialakítású és kis tömegű, így ideális azok
számára, akik mindig úton vannak. Mindkét új modell 10x-es optikai zoommal és 2,7 colos (6,9 centiméter) kijelzővel, valamint az egyszerű és kényelmes felvételhez szükséges új designnal rendelkezik. Mindkettő olyan markolattal van ellátva, melynek kialakítása révén a felhasználó könyökét a testéhez támasztva stabilizálhatja a készüléket, a hagyományos kamkorderekhez hasonlóan. Ezen kívül mindkét modellnél a kamera elején is megtalálható a Sub Rec gomb, hogy pisztolyfogással is használhatók legyenek.

Az S7 és az SW20 is SD vagy SDHC memóriakártyára rögzít, mely szintén hozzájárul kompakt kialakításukhoz, és kibővített felvételi kapacitást tesz lehetővé. Egy 16 GB-os SDHC
memóriakártyával akár 13 óra 20 percnyi felvétel készíthető.

A Panasonic SDR-SW20 2008. februárjától lesz kapható, és a gyártó által ajánlott kiskereskedelmi ára hozzávetőlegesen 399 euró (100 ezer forint) lesz, míg az SDR-S7 2008. áprilisában kerül a boltokba körülbelül 299 eurós (75 ezer forint) bruttó fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle