Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élet a Dakar után

Kütyük

Élet a Dakar után

Megkérdeztük a Vodafone-t, hogy most hogyan tovább Dakar Rally ügyben.

˝A Vodafone különleges promócióval készült a 2008-as Dakarra, illetve a Vodafone live!-on külön portált indított. A promóció részeként két napon, 2008. január 4-én és 11-én a Motorola K1 Gold telefon vásárlóinak exkluzív gravírozott készülékkel, illetve speciális ajándékcsomaggal készült a Vodafone. A promóció a tegnapi napon lezajlott, arról azonban csak a jövő héten dönt a vállalat, hogy 11-én is megvásárolható lesz-e az exkluzív Motorola Dakar készülék˝ – nyilatkozta Szilágyi Andrea, a Vodafone Magyarország szponzorációs és rendezvény menedzsere.

˝A Vodafone live! saját portállal is készült a Dakarra, ahova a híreket, képeket és videókat a Szalay-Dakar Team biztosítja a Vodafone számára. A Vodafone tervei szerint szeretné ez esetben is folyamatosan nyomon követni az eseményeket, még ha nem is a versenyről érkeznének a hírek. Ezért most is érdemes a Vodafone live!-on a Dakar 2008 portált meglátogatni, mivel folyamatosan olvashatóak a legfrissebb hírek a Dakarral és az aktuális helyzettel kapcsolatban, illetve letölthetőek a Dakar 2007 és Dakar 2008 játékok˝ – tette hozzá Szilágyi Andrea.

Ahogy arról már beszámoltunk, a 2008-as Lisszabon-Dakar Rally szervezői tegnap koradélután hivatalos formában is bejelentették, hogy elmarad az idei verseny. A döntés háttérében az áll, hogy az idei Dakar egyik helyszínén, Mauritániában olyan jelentős terrorveszély fenyeget, melynek a szervezők nem szívesen tennék ki a versenyzőket. Az idei Dakar Rally ma vette volna kezdetét, és szakértők szerint minden idők egyik legkeményebb sivatagi viadala lett volna.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés