Connect with us

technokrata

Nokia titkok: jön az E66 és E71!

Kütyük

Nokia titkok: jön az E66 és E71!

Új esztendő, új Nokia mobilok, új pletykák…

A Nokia nem sokat tétovázik: a piacvezető finn gyártó hamarosan vadonatúj készülékekkel vág neki a 2008-as esztendőnek. Az idei év első komoly, mobil vonatkozású rendezvénye a jövő héten kezdődő Las Vegas-i CES 2008 lesz, aztán pedig majd februárban a barcelonai Mobil Világ Kongresszus következik a sorban. Vélhetően ezen szakkiállítások valamelyikén mutatkozik majd be hivatalosan a Nokia E66 és a Nokia E71 is.

A Nokia E66 könnyen kikövetkeztethető módon a tavaly érkezett és gyorsan komoly sikereket elért Nokia E65 csúszkamobil közvetlen utódmodellje. A Nokia E66 legfontosabb specifikációi közé sorolható az UMTS és HSDPA adatátvitel, a 3,2 megapixeles fényképezőgép, valamint az integrált GPS-vevő.

A Nokia E71 a Nokia E61i örökébe fog lépni, és a legfontosabb változás, hogy jelentősen kisebb, mint elődje. A 120 gramm tömegű újdonság egész konkrétan 112 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 10 milliméter vastag. A Nokia E71 kapcsán említést érdemel még a 3,2 megapixeles kamera, az UMTS és HSDPA kompatibilitás, a Wi-Fi kontroller, illetve a GPS támogatás.

A Nokia E66 és Nokia E71 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák