Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkos tervek: jönnek az új Sony Ericssonok

Kütyük

Titkos tervek: jönnek az új Sony Ericssonok

A japán-svéd gyártó számos újdonságot kíván bemutatni az idei évben.

Különböző források tudni vélik, hogy a 2008-as esztendő első Sony Ericsson újdonságai már január 6-án be fognak mutatkozni. Amennyiben hihetünk ezen pletykáknak, akkor a vállalat az amerikai CES 2008 szakkiállítást használja majd fel arra, hogy bemutassa két vadonatúj Walkman zenemobilját, melyek közül az egyik a várakozások szerint aktív flipes kialakítású lesz.

Sokan régóta várják már a tavaly debütált Sony Ericsson P1i nagytesóját, a feltehetően Sony Ericsson P5i nevet viselő modellt, melynek érkezésére a legfrissebb információk szerint egészen a harmadik negyedévig kell majd várnunk. Ez a jelenleg Bella fejlesztési kódnevet viselő készülék 2,8 colos érintőkijelzővel és 5 megapixeles felbontású kamera modullal fog rendelkezni.

Tervbe van véve továbbá egy Becky kódnevű telefon piaci bevezetése is: ez a mobil feltehetően nem más, mint az elmúlt hetekben már több kémfotón is szerepelt Sony Ericsson Z660i. Ezenkívül szólnunk kell még két Cyber-shot sorozatú, K modellről is, melyeknek jelenleg még csak a kódneve ismert, konkrétan a Lai, illetve a Shio.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés