Connect with us

technokrata

Aranyos: spéci Dakar mobil a hazai Vodafone-nál

Kütyük

Aranyos: spéci Dakar mobil a hazai Vodafone-nál

Lássuk, hogy milyen spéci Dakar telefonnal rukkolt elő a Vodafone magyar képviselete!

A Dakar Rally ideje alatt, 2008. január 5-e és 21-e között, a Mammut 2 bevásárlóközpontban az immár hagyományos Dakar szigeten a Vodafone is megjelenik különleges bemutató pultjával. A promóció ideje alatt speciális csomaggal kedveskedik a Vodafone az új előfizetést vásárló, vagy hűségnyilatkozatot hosszabbító ügyfeleinek.

2008. január 4-én és 11-én, akik Motorola K1 Gold telefont vesznek a Vodafone Mammut 1-ben található, felújított márkaboltjában, azok exkluzív gravírozott készüléket, illetve speciális ajándékcsomagot kapnak, mely egy aranyszínű Bluetooth headset-et, Dakar-Vodafone logózott Columbia inget, és egy dedikált Dakar könyvet (Dakar Rally magyar szemmel – Szalay Balázs naplója az elmúlt évek afrikai kalandjairól) tartalmaz. A különleges Motorola Dakar mobiltelefon korlátozott számban, havidíjas előfizetéssel lesz kapható. A készülék ára 24.990 forint.

Motorola K1
A divatos szétnyitható kialakítású Motorola K1 csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.

A telefonról készített részletes tesztünk az alábbi linken olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle