Connect with us

technokrata

A szépség és szerelem mobil istennője

Kütyük

A szépség és szerelem mobil istennője

Egy újabb telefon, mely kifejezetten a felső tízezer tagjainak készült.

A különböző luxus kategóriás termékek gyártásával foglalkozó Obsession bemutatta legfrissebb újdonságát, az Aphrodite Collectiont. A candybar, vagyis hagyományos kialakítású készülék Afroditéről, a szépség és szerelem görög istennőjéről kapta a nevét. A kézzel készített telefon felületét 24 karátos fehérarany bevonat és 2,1 karátos gyémántok díszítik, ezenkívül pedig többek közt bőrbevonatú alkatrészekkel is találkozhatunk a telefonon.

A 110 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18 milliméter vastag mobil hátsó részében egy 2 megapixeles CMOS szenzorra épülő digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600x.1200 képpontos felbontásban fotózhatunk. A nagyfelbontású kijelző 2 colos képátlóval rendelkezik és karcálló zafírkristály üveg védi az összekarcolódás ellen.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Obsession Aphrodite Collection kapcsán említést érdemel többek közt a GPRS adatátvitel, az USB interfész, a PC-s szinkronizációs lehetőség, az MP3/MP4 lejátszó alkalmazás, illetve a microSD memóriakártyák támogatása.

A hasonló kategóriába sorolható Vertu luxusmobilokról készített tesztjeink az alábbi linkeken olvashatók.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle