Connect with us

technokrata

Bármilyen ajándék mobillá varázsolható!

Kütyük

Bármilyen ajándék mobillá varázsolható!

Lássuk, hogy pontosan mit is takar a Vodafone legújabb kezdeményezése!

Ha Karácsonykor nem találták el, amire vágytál, hozd be a Vodafone üzletekbe, és 20 mobil közül választhatsz 20 százalék kedvezménnyel. Az ajándékodat a Vöröskereszt segítségével juttatják el a rászorulóknak. Az ajánlat 2007. december 27-től 2008. január 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció a Vodafone Magyarország és a Magyar Vöröskereszt közös szervezése.

Az aktuális kiskereskedelmi árlistában a 20 meghatározott készülék már az akciós árakon szerepel. Havidíjas előfizetésre 2 éves hűségnyilatkozat, ezen belül egyes kategóriákra időleges tarifaváltási tilalom vonatkozik. Az árlistán szereplő kedvezményes készülékár, adományozás nélkül is érvényes. Az Adományozói Emléklapot kizárólag az adományozók kapják meg.

Az adományozás feltétele, hogy az adomány megfeleljen a következő feltételeknek: elsősorban könyv, új ruhanemű, eredeti hang-és/vagy képhordozó (DVD, CD, audio kazetta), iskolaszerek, ruházati kiegészítők, gyermekjátékok, oktatási, művelődési anyagok, sportszerek, készségfejlesztők beadását várják a rászorulók.

Az adomány mérete raktározási okok miatt lehetőség szerint a 30x30x100 centiméteres határ körül mozoghat. Adományként növény, állat, élelmiszer, használt ruhanemű elsősorban higiéniás okok miatt jelen promócióban nem adhatók le.

Egy személy legfeljebb 2 darab VitaMAX csomagot, illetve havidíjas előfizetést vásárolhat 12 hónapon belül. A Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy az akció időtartamát előzetes bejelentés nélkül meghosszabbítsa, vagy azt újraindítsa.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák