Connect with us

technokrata

5 megapixeles Samsung G800 mindhárom hazai szolgáltatónál

Kütyük

5 megapixeles Samsung G800 mindhárom hazai szolgáltatónál

Ma már mindegyik hazai operátor ügyfelei megvásárolhatják a Samsung csúcskategóriás fotós mobilját.

Emlékezetes, hogy december elején elsőként a T-Mobile vette fel a kínálatába a Samsung SGH-G800-at, mely új előfizetéssel 79.980 forintba kerül. Aztán következett a Vodafone, mely cég előfizetéses, illetve pre-paid konstrukcióban 75.990, illetve 90.990 forintos áron forgalmazza a készüléket. Végül a Pannon a mai napon dobta piacra a telefont, melyért új előfizetés esetén 84.990 forintot kell fizetnünk.

Samsung SGH-G800
A 103x51x16,8 milliméter méretű újdonság hátlapjában egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású képszenzorra épülő, 3x-os optikai zoomos digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, mely a mai elvárásoknak megfelelően autofókusz funkcióval, illetve elektronikus képstabilizátorral garantálja, hogy a fotók kellően élesek legyenek. Említést érdemel többek közt a panorámakép funkció, a makró mód, illetve a sorozatfelvétel készítési lehetőség.

A sötétben történő fotózást ezúttal nem LED-, hanem xenon-alapú vaku segíti, mely a korábbi Samsung vakuknál jelentősen nagyobb fényerejű, és többek közt vörösszemhatás csökkentésre is képes. A vakut és az optikát egyébként egy nagyméretű, elhúzható fedlap védi meg a különböző külső behatásoktól, vagyis például a karcolásoktól. A 2,4 colos képátlójú kijelző 320×240 pixeles felbontású.

A Sony Ericsson K850i és Nokia N95 kategóriájában hadrendbe állított Samsung SGH-G800 immár nem csak EDGE és UMTS, hanem akár HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban is minden további nélkül használható. A Bluetooth 2.0 kompatibilis mobil bővítőslotjába microSD memóriakártyákat lehet behelyezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle